Lapte
Lapte Bătut
Iaurt
Sana
Chefir
Smântână
Brânză de vaci
Mozzarella
Unt
Produse "Góbé"
Produse 100% Naturale - lactis.ro
Brnză proaspătă de vacă
Informatii nutritionale per 100 g
Grasimi - 4,5 g
din care acizi grasi saturati -
Glucide 4,4 g
din care zaharuri 4,4 g
Proteine 13,5 g
Sare (pe baza de Na) 0,2 g
Calciu -
Val. energetică 111 Kcal (471 KJ)


Produsul obţinut din lapte proaspăt pasteurizat prin fermentaţie mixtă, lactică şi enzimatică, se caracterizează printr-o pastă fină, consistenţă cremoasă şi gust acrişor. Este un aliment cu o mare valoare nutritivă, ce se datorează mai nti de toate, conţinutului ridicat de proteine aflate sub o formă uşor digerabilă, precum şi a prezenţei n compoziţia acesteia a aminoacizilor esenţiali. Posibilităţile de utilizare a brnzei proaspete de vacă sunt variate, putndu-se consuma ca atare, cu adaos de smntnă sau cu diferite ingrediente (zahăr, sare şi condimente) precum şi pentru obţinerea unei game variate de preparate culinare şi de patiserie. Produs realizat n sistem de management certificat.